REFERENSER


Massage - se också Ivera Livslust drygt 200 referenser på bokadirekt.se

Louise S, 2019-10-25
"Gerds händer är magiska! Hon hittar triggerpunkter och gör min kropp mjuk och hel efter många och långa läppass."

Leila S, tränare, kostrådgivare, föreläsare & inspiratör, 2018-02-23
"Gerd har ett otroligt fint och proffsigt handlag. Djup muskelmassage som både löser spänningar och bearbetar triggerpunkter. Suverän massage och enormt fin service. Proffsigt rakt igenom."

Tommi H, 2018-02-14
"Vilken lycka på alla hjärtans dag att uppleva bästa massagen man kan få, den har Gerd på Lidingö. Jag har provat många."

Tom L, 2017-09-04
"Gerd är mycket kompetent och den klassiska massagen är riktigt bra!"

Lise-Lott A, 2016-09-06
"Gerd är en mycket duktig massör som jag kan rekommendera å det varmaste. Hon är engagerad, kompetent och lyhörd."

Marie S, 2016-06-27
"Haft ryggproblem och stelhet i många år. Äntligen har jag hittat en massör som är superprofessionell, lyhörd och mycket trevlig. Kan varmt rekommendera Gerd!"

Björn G, 2015-06-26
När jag kom till Ivera Livslust och Gerd var mina rygg- och nackproblem väldigt jobbiga. Redan efter första gången kändes framförallt nacken bättre. Nu har jag träffat Gerd 7 gånger och resultatet är fantastiskt. Som tidigare aktiv elitidrottare har jag mycket erfarenhet av massage och kan jag verkligen rekommendera Ivera Livslust och Gerd.

Lisa O C, 2015-03-09
"Jag började gå hos Gerd då jag hade stora problem med ömma punkter i rygg och nacke. Redan efter fyra behandlingar var smärtan och knutorna borta! Nu går jag på massage regelbundet för att hålla problemen i schack. Jag kan verkligen rekommendera Gerd då hon är lyhörd och ger en individuellt anpassad behandling!"

Fredrik, 2014-12-03
"Tränar mycket och har gått på klassisk massage hos Gerd i drygt 4 år nu och har enbart positiva saker att säga. Gerd är mycket duktig på det hon gör känner direkt vart spänningarna sitter i musklerna. Lyhörd professionell glad trevlig och kan varmt rekommendera att prova på massage från Ivera."

Cecilie L, elitidrottare, 2014-01-20
"Jeg har gått hos Ivera Livslust og fått massage i flere år og er alltid super fornøyd. Jeg har vært hos mange ulike massører tidligere, men ingen er så bra som Gerd! Hun er veldig dyktig på å HITTA  knuter/triggerpunkter og behandler dem på ulike sett. Hun er flink til å stille spørsmål og man kjenner seg komfortabel med å si hvordan man ønsker å bli behandlet. Gerd har skapt et skjønt miljø med lugn musik, god varme i rummet og en komfortabel benk. Det blir ikke bedre enn dette!!"

Suzanne  L, 2014-01-13
"Lidingös bästa massage!    
Jag har många gånger fått massage av Gerd, och alltid varit mycket nöjd. Hon är lyhörd för mina önskemål och mycket kunnig och vet precis vad hon gör, och bearbetar kroppen metodiskt och får ordning på de envisaste knutor. Lugn och behaglig miljö utan stress och aldrig några väntetider, gör att mina massagestunder blir en härlig lyx i vardagen. Jag kan varmt rekommendera Gerd Westholm-Kjellgren på Ivera Livslust på Lidingö."

Camilla Cullgren, pilatesinstruktör
"Gerd ger en härlig och avslappnande massage, samtidigt som hon mjukar upp stela muskler och ökar syre-blodflödet i kroppen. Detta har hjälpt mig att hålla rörlighet och lugn genom hela min graviditet."


Gerd Westholm Kjellgren

070-570 28 17        gerd@ivera.se     ivera.se